Utolsó kommentek

Online interjú - Mi is volt a juhokkal valójában? Déjé válaszol

2009.04.07. 23:18 déjé

Szokol2: Nos, Kedves déjé, üdvözöllek a sátras gumóevőknél. Első kérdésem az lenne, hogy mikor kezdted?

Déjé: Köszönöm kérdésed, Endrú. Még a nyolcvanas években, amikor különféle penetráns zsákosokkal dolgoztam, akkor kezdtem a szakmát. Bevallom, sok sáros élményben volt részem. 

Szokol2: Gondolom, hiszen szájukra vettek a juhok, és nem egy vágyakozó fáradt kis pöcs. Idézek: "gigger sándor valentájn, csókos seggű pásztorlány" - ismerős a dallam?

Déjé: - Jaj, hát persze. (nevet) Ezt még MC Vásszermannal írtuk, egy pásztor rangadó alkalmával. Ekkor igenszoros kapcsolatot ápoltunk csőrös culágerekkel is.

Szokol2: Nos, jogos felháborodást váltott ki ez a 4 sor annak idején az erdei bunkók körében. Miként vágtátok át a viharok porladó sátrait csülkös babszarral,ahogy apáink is tették?

Déjé: Nos, ez csak részben volt igaz. Az erdei bunkók akkor gyakran mocsári vánkosokkal paktáltak, innen is ered a hiedelem, hogy sátrakba deportálták őket. Ezt a tényt sok aktív stelázsipornós is igazolta.

Szokol2: Közben megjött az első online kérdés, ami így hangzik: "Csüngős bunkóként miként élted meg a záporos 90es éveket, niemandok lábát szopogatva?" - a kérdező MC Mucséta

Déjé: Nem volt könnyű. Ekkor főleg bódékban írtam sütőporos szerzeményeket, és erdei kantátákat. Főleg a mulánók miatt lettek ezekből csak feledhető B-sideok.

Szokol2:  Jó. Ne hallgassuk el a lényeget, ez emellébeszélés! Beszélj konkrétan, a kúrós esetről! Amiket annak idején a napilapok csak mint párzási császármetszést - a porbafingó báláscigányok alkonyát emlgettek!

Déjé: Rendben. Sok juhot megbasztunk, ez nem volt titok. Sokkal inkább az volt a kínos, hogy párzási táncot jártak rá a papok is,  pömpszöt viselve.

Szokol2: Végre! Valaki ki merte mondani, hogy a csúszós Trokánok nem hiába nyeltek annyi majomgecit. Sok szerencsét kívánok, sármos jóreggelt!

Déjé: Én is köszönöm, bár bevallom, káros vagyok. Sok szerencsét, és további sok liter friss pumagecit kívánok mindenkinek!
 

Szólj hozzá!

Címkék: online juhok sásbaszás fergeltő

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr81052890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása