Utolsó kommentek

Interjú a Göbbelszi sándorok legfőbb képviselőjével egy sármos klubban

2010.05.13. 15:03 szokol2

szokol2 üzenete:
  Kedves nézőink, a mai napon vendégem Kóbor Göller, a Göbbelszi hollandia első számú trokánja, vőlegények legkedveltebb fáraója, sikátorok bunkója!

déjé üzenete:
 Köszöntöm a nézőket, hozzátenném, hogy ismert lukásznak is tartanak a burgundiak.

szokol2 üzenete:
 Első kérdésem az lenne, hogy Ön és kis csapata 1973ban egy lógos estén, miért pont bőröndnyi gibbonfasz rágcsálását tűték ki feladatuknak, amikor akkoriban piócagecivel hintette sok szakács a pörkölteket?

déjé üzenete:
 Nos, tudni kell, hogy igen káros idők voltak azok. Nyulakkal szűrtünk sápot, ahol mentősök ivadékait vegyítettük ürömmel. Méltán lettünk ismertek húros körökben.

szokol2 üzenete: Most azoknak a hallgatóinknak mondom, akik rádión követik az adást, hogy Göller úr a kérdés megválaszolás közben egy marék elefántgecit húzott elő a nála levő sporttáskából, és veszettül rágcsálja azt. Kérdem én, Göller úr, egyrészt mi célja ezzel, másrészt nem zavarja-e hogy túrós faszú négerek ritkán mennek bálba?

déjé üzenete:
 A célom ezzel nem más, mint terjeszteni az igét, miszerint: Lávás paszullyal kell öblögetni, mert a Sándorok butykosaikban tartják a pórázt, szerelmi célzattal. Hogy zavar-e? minden kárász bölények hátán lesi a vértest.

szokol2 üzenete:
 Nos, én bevallom a nézőknek, hogy nem hiába húztam bukósisakot a faszomra, ezért meghallgatnánk öntől az első számát, amit még gyerekkorában egy csűrben írt, két elemérkúrás és egy fröccsöntött bálnaágyék segítségével, halljuk!

déjé üzenete:
 Rendben, kicsit izgulok (hisz töcs van a valagamba) de megpróbálhatom.. tehát:
Lányos puszták rémségein, lovász van ott: épp lufiz.
Pásztorokkal sose hált még, zsukkot lopott, erre van pénz!
Csűrben szákkni mindig hálás, Gábber Proszpekt csékje mályvás.

szokol2 üzenete:
 Óóó ez igen { tapsvihar a stúdióban }, itt többen a saját pöcsüket rágcsálják a szám hallatán, sosemlátott fingokat eresztve szélnek. Nagy sikerű bunkóságára nincs magyarázat. Gondolkodott már azon, hogy lámpavasra köti a faszát, és cirmos bunkók annya révén, sistergősre bassza a kolhozokban dolgozó művezetők rideg picsáját?

déjé üzenete:
 {nevet}, de hisz ez több ízben megtörtént! Sőt, még a gibraltári szorosnál ékeskedő bálványszerű prücskök, ánuszában is válykáltam.  Mitöbb, Jenőként jelentkeztem búgónak, a viroviticei pumpagyárba!

szokol2 üzenete:
 Nos, önről nemrég derült ki hogy várnadós. Mi lesz a neve születendő gyermekének, melyet egy török bányász baszott a valagába, némi apaceller olajjal megbolondítva a juhok csókját?

déjé üzenete:
 Valószinüleg Káhhosz  lesz a neve, hisz egy gázló fongant, porvevő buszosok is látták.

szokol2  üzenete:
 Limbóhintó sákk, fűrészporos kákk -hangzott el ez nemrég egy rendezvényen, melyen ön volt a lukász. Sokan tapsoltak, vagy inkább páfrányokat rejtettek el bűzös töcsvakarók böléje mentén?

déjé üzenete:
 Igenigen, is-is. Mágocsról is érkeztek, ők billiárdgolyókkal tömködték unott mosóasszonyok picsájába, akik rigaláncra fűzött teveszart mutatva tiltakoztak.  Egyúttal had ajánljam Önnnek és a nézőknek a következő dvd-met, mely a "Báránysüveg zsinóra, bölénysúgó fing-tóra" címet viseli. Egyfajta lúgos történeteket mesélünk el benne, és egy rencsen játszódik.
 Köszönöm a lehetőséget, vánkos legyen mindenkinél amíg gyíkokat nyálaz!

szokol2  üzenete:
 Köszönöm az inetrjút, zsákba szarok HINTEN? GÚT! - ez csak egy kis fricska volt az ön német származására, és medve annyára utalva, remélem sósborszeszt önt  a lukába egy közeli bányatóban!

déjé üzenete:
 Mindenképpen, önnek meg ürmös szarást kívánok, viszlát!
 

Szólj hozzá!

Címkék: dj vendetta mocsár korolla apaceller

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr302000246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása