Utolsó kommentek

A gólemi idők hátszele - avagy a tokmányok hada közeleg - előadás anyag

2010.03.17. 13:37 szokol2

szokol üzenete:
- Kedves Diákok! a mai témánk a szárcsabaszó niemadok vándorlása. Előljáróban annyit mondanék, hogy én egy huggyos professzor vagyok, vendégelőadó ma itt nálatok, és táskában tartom a szuronyomat. Nem árt ha bunkósvégű repeszek és tölcséres guppik faszát is megráncigálja az ember. Van valakinek kérdése?

déjé üzenete:

-Professzor Úr! Igaz-e, hogy ön 47ben, felmászott a hányatatott sorsú trollok faszára, ahonnan csőszként pilinszkázta az eget?

szokol üzenete:
 - Nos, a kérdés minden szava igaz. Monoklis bunkóként akkoriban töcsköltük az állatkerti állatok javarészét. Különösen kedveltük a szűk pingvinpicsát, és a kormos gólemkannát. Következő...

déjé üzenete:
 - Professzor Úr! Nyúlbaszás is történt?

szokol üzenete:
 - Inkább a csűrösök és a hugenották előbőreit vettük kezelésbe. Akkori bajtársammal - az azóta már doktorrá érett - Komlósi Juhos Baszó bácsival terpentinbe mártottuk a picsánkat, és úgy skandáltuk a a vőlegény-párti apaceller-puggárok gerendás malmait, édesanyák lőcsén. Szőrmentén titkárbaszás és kelendő imrekúrás is történt.

déjé üzenete:
 - Az elmúlt előadáson halhattuk a pattantyús ügyek vonatkozásában, a sistergés vesszőinek konvenciójában. Összefügg-e ez a bánatos bunkók által igen gyakran alkalmazott módszerekkel, (pl rügybaszás, gátszobrászar, sáskaszarevés) és a nemzetközi Mökker akadémia által hitelesített eljársok-e ezek?

szokol üzenete:
 - Mi, a kis lelkes kutatócsoportunkkal, - melyet Váradi Fasztermelő Öcsi, és Kinter Bagoly vezettek - abban a hitben éltünk, hogy a verebek sinekbe kötve gerendát raknak egymás picsájába. De kisvártatva megbasztak minket az előttünk tornyosuló kalmár huszárnumerák, ezt még a német vendégelőadónk Uve Baszóléc is megerősítheti frankfurti otthonából, melyet cimbalmos trottyok építettek a 45-ös polgári fasszívás előestéjén.

Nos, senkinek nincs kérdése a bőrszárú vén buzihoz?

déjé üzenete:
- Tisztelt Professzor Úr! Az Ön mukássága, és éredményei megkérdőjelezhetetlenek, mind a szűrösök, mind a véresfaszuak véleménye szerint is, viszont a nagy őskurva, Mokári Csendes Kuzmó nyomának a közelébe se ért - aki mint tudjuk, a 72-es genfi bőrözéskor lett ismert, műbeles harcsagecit tekert a faszára?

szokol üzenete:
- Igen, bevallom ő lekörözött engem, főleg amikor hermetikusan lezárt bálnafaszból próbált sütőlécet heggeszteni egy Düsseldorf melletti buzifaluban. Mivel nem a munkásságomról, hanem főleg nagybátyám, Gumós Bátor Trehánymell életútjáról kérdeznek, ezért több kompromittáló kérdésenek nem vetem alá magam. Szarjanak bikát, egyenek lovat, sáskafaszú Margit vérebként mulat!
 
déjé üzenete:
- Professzor Úr, igazán nem kompromittáló szándékkal tenném fel a következő kérdésemet: Mikor szürcsölt zsiráfgecit utoljára? Mint azt tudjuk, vánkosok által szertebaszott pusztákon ez nem ritka.

szokol üzenete:
- Szánkósra basztam nem egy nem kettő szárcsát a hajdúsági körmöspusztákon. Nevemet sokan összekötötték tollashátú bunkók öklözésével, amit azért tartok túlzásnak, mert a harmadik gödényszopás idején maga Gábor rojtosra baszta a szipákosokat., Azóta is csőben élek.

déjé üzenete:
- Úgy tudom az ön tanítványa, Bádogfaszu Csárli is, aki szuttyos rúdbaszóként került az ürmösi bunkószcénába. Igaz ez?

szokol üzenete:
- Nos, erről többet nem mondhatok, hisz előadásom kezdődik a Rigóheréjű Rönkfaszúak szabadegyetemén, Kripár Valentin és dr Tőgyes Pásztor - nevében a magyar siralmi énekek búsfaszát megéneklő goromba gátőrre hajazó - Teszla "bátor az anyád hajnalban, sürgős vándor terepruha" konferenciáján. Viszlát!

déjé üzenete:
-Köszönjük aelőadását, a búrások nevében.
 

Szólj hozzá!

Címkék: vadászat frenk lopótök cimbálár vevőláp szinátra

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr821846874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása