Utolsó kommentek

Cirmos ülősztrájk - Interjú a cölöpbaszás tükrében.

2013.09.05. 10:15 déjé

szokol2: dr sántost keresem
déjé: nos, ő jelenleg kifutott kárákászba, sikket nyámmogni
déjé: de itt a helyettese, mr klumpár sreló, aki buggyos fingokkal jár kumhózni
szokol2: nos az első kérdésem az lenne hozz. hogy volt-e példa arra, hogy jércéket fingatott egy lámpás építkezésen, miközben ETA-porszívó volt a picsájában?
déjé: egy fingós hangárban volt erre példa, ahol többekközt jugókat szarattunk csigalépcsőn. Puritán idők voltak ezek, ekkoriban még stopposok gecijét vártuk bezacskózva.
szokol2: Csigák geicjével a homlokukon jelentek meg ekkor több előadáson is a pázmányban, úgy hallottam. Illetve blekkendekkerrel hasítottak ki egy részt várandós anyák picsájából, hogy ezzel is hergeljék a gólyák faszát. Mesélne erről?
déjé: Akkoriban, glicerines fáraokra kellett hugyoznunk, egy rázós telepen. Furmányos benkők valagából kirángatott batyukba gyűjtöttük a zergefost.
szokol2: Sinkók faszán nem repületettek ménesgeciző egyéneket? Úgyértem lovak heréjét vitték hozzútávon - nyílván nem a csángók kotyogós kávéfőző által felturbózott cölöpjeire gondolok - sokkal inkább lovak faszára. Nos?
déjé: Nos, a deportívó lakurúnnya sztárjait leszopni nem kérdés. Ön mit tenne ha fázós görögök turháját kellett volna subába tenni, mint nekünk anno?
szokol2: Először is: verebek gecijét tekerném a csékemre, illetve megpróbálnék hugenották által telibefosott hárfákat dugni minél gyorsabban a picsámba! Van más megoldás is?
déjé: Persze hogy van! Lármázni kell egy bunzenégős teremben! Arra biztosan összegyűlnek a helyi finnyás buzik, és kapkodva huznak egymás töcsére színnyei-merse festményeket, nyúlgecivel leöntve!
szokol2: Én csak a sármos megoldásban hiszek. Az én töcsöm hullámos, a tőgyöm pedig kászonyi. Zsigerből húzom meg a töppedtaszú iringókat. Prisztásgeci és lólengés lehet a megoldás.
déjé: Ne vicceljen pásztor! A maga töcsét már tűzoltók is legecizték, hiába áldotta meg előtte egy slicces kulka!
szokol2: LÁngol a csékem, popej van a valagamban, mit is mondhatnék! Zárszóként kérem küldjön juhos területre!
déjé: Húzzon báróhajat a töcsére keddenként, majd vágtasson ki sásda, ahol kübliból fogják kínálni a malachányást! Végül egy helyi mondást idézek: Gumbásztokmány slicces nácik, imrék faszán korong látszik!

Szólj hozzá!

Címkék: károsodás slicc kulka töcs

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr435496087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása