Utolsó kommentek

Lázár inkasszó, sülő bólyák, fityegők

2013.03.05. 09:54 déjé

szokol2: Gáttúzó és Káttáni felügyelő találoznak egy réten, Gáttúzó kezében egy sárosdi asszony jókora picsája van, meglátja Káttáni és ezt mondja: (folytasd a viccet)
déjé: - Ejj Gátúzó, gyorsan tekerj szegény asszony picsájába fürjpisát, különben ránk jár a herélt portások rúdja.
szokol2: - Node Káttáni, neked már varjúk valagát is megjárt póznád van, mit akarsz a gázóraleolvasóktól, ilyen szép nyári estén? - vágott vissza a neves gátőr
déjé: - pompázás helyett, a tóban kéne algát fosatni kedves Gáttúzó. Minek mennék süveges bálba, ha a nejek klubjában ingyenes  sárkánygeci?
szokol2: - Gáttúzó épp nekikezdett volna a ripsztnak, amikor egy bokorból kiugorva megjelent a híres mesehős, Pöttöm Panna és róiási csékjével erőből pofánbaszta a két kópét, akik ezen úgy meglepődtek, hogy azóta is talicskaszám fosnak a vaffenesszessz lothárdi telephelyén.

Szólj hozzá!

Címkék: sál lovagló fürjpicsa

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr475116421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása