Utolsó kommentek

Új év, új sár. Gróbi meglátások.

2012.01.04. 12:30 déjé

déjé üzenete:
gróbként kiket ismertél meg nemrég?

szokol2 üzenete:

Sokat jártam ürmös vidékeken, ott kukósokkal és bbárándy halászokkal ismerkedtem meg. Ők főleg húgykotrásból és simek-kopettázásból élnek. Fő eledelük a zsályás útitöcs. Szabadidejükben nándikat és juhokat vesznek górcső alá. Szellemi vezetőjük, az 1973as málnás-forradalom idején hatalomra került Kustos Drahota, aki mint híres pandageci-gyűjtő is ismert.

déjé üzenete:

Nemrég jártál a tárcsás vidékeken. Ott milyen kultuszgeci fogyasztókkal ismerkedtél meg?

szokol2 üzenete:

Főleg pipettás öregeket és bendőarcú glettelősolymokat láttam. Ők arról ismerszenek fel, hogy picsájukban szirmos vakolókanál és - igaz csak alkalmanként - szovjet asszonyok által megáldott bölénypisa található. Ellenségeik a szomszédos hegyekben lakó Szirmó-keselyűk, akik vad húgbaszással és cinóber-szkreccseléssel hívják fel magukra a figyelmet. Lakjaikban bőrzési sánkók és pisztolytáskák találhatók.

déjé üzenete:

Beszéljünk a jövőről. Lángosbaszó körökben azt beszélik, hogy zsoldosgecivel, és törökbaszással készülsz az új évre. Mesélnél ezekről?

szokol2 üzenete:

Nos. Kezdjük az elején. Véleményem szerint elsinkófálták a japánok töcsét a második világháborút követő években. Ezek után a sikamlós lopáriak bendegúzpicsát és nándigecit húztak csáklyaként az esőben. Nem csoda hát, hogy összefüggésbe hozták őket a Szurdi Mikós által is megénekelt apaceller-húggyal. Én személy szerint zsoldosgecivel nem - inkább trokánzsákkal és cipós gerébpöccsel kerültem baráti viszonyba. És ön,  köztudottan több ember sógora, hány tokmány rakott tojást a góbi sivatagban?

déjé üzenete:

Jellemzően a sántító lovászok picsájába, de előfordultak hátbaszók is. De maradjunk csak Önnél. Mikor számít komolyabb ellenállásra az Inszbrukki öcskösöktől?

szokol2 üzenete:

Rajtuk már a vöcsökhúgy sem segít! Tőgyeiket elcsereberélték buzánszkyakkal és fiksz, hogy ők örökítették meg Göbbelsz vándorlását a zsiborási pusztákon. A pusztákon egyébként még mindig több a pajtásgeci, mint máshol.

déjé üzenete:

Köszönöm a rozsdás válaszokat, simek kitti szavaival zárnám beszélgetésünket: gotthár sulimáz, kimmel töcsvadász, guruló gézasár.

szokol2 üzenete:

Pukker újesztendő, galambos gőtefos!

 

Szólj hozzá!

Címkék: pukker gőtefos hátbaszók vöcsökhúgy gerébpöcs

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr553518916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása