Utolsó kommentek

Mocsári hüllők vándorok faszán - Interjú egy tudóssal

2010.05.07. 11:27 déjé

déjé üzenete:
Jónapot kívánok, ugyebár Ön Gubbász Károly, sistergős tudós?

szokol2 üzenete:
Nos, igen, bár a nevemhez gyakran hozzá teszik, hogy "Gerendás", ez csak amiatt van mert 4 éves koromban anyám tőgyei közé műbeles virsli szorult, én így a pusztákon voltam kénytelen élni, egy rántottával.

déjé üzenete:
Én Gádorosi Ábrahám vagyok, a vésztői mucsétás hetilap szerkesztője. Feltennék néhány kérdést, a rakétapicsájúak kutatása során szerzett tapasztalatit illetően. Kezdhetjük?

szokol2 üzenete:
Természetesen, ugyanakkor jelezném hogy sárba léptem, és szinkópák vannak a fasomra rajzolva.

déjé üzenete:
Nos, ez csak előny lehet. '916ban, amikor ispánok is rágták a csékjét, előfordult-e, hogy bükkfa alatt baszott heringeket?

szokol2 üzenete:
Romos házakban kúrtuk akkoriban a török bunkók hadait, akik nem átallottak a sarkukra állva bicskát baszni. Ők másképp látják a dolgokat, a világ számukra csörték, és főleg bikkfa tőgyök elegye. Szerintem csizsár jenő is tolmácsként vág heringet a dolgos hétköznapokban, túrós bányászok közt.

déjé üzenete:
Hányt-e fittyet, a sárevésre amikor, lelkes petróleumbányászok nyilvánosan púrhabot nyomtak egymás valagába, Gulyás László sportriporter kérésére?

szokol2 üzenete:
Én akkor dzsibutiban voltam és vőlegények faszát próbáltam a hónomba gyömöszölni. Sárdobálásra semmi okom nem volt, hiszen gyakran jártunk le a tárnába trápáttónibaszásra.

déjé üzenete:
Tarzanetti Úr tiszteletét tette a jeles eseményen?

szokol2 üzenete:
Ő zsákbafutást rendezett, szokolsást evett és turhás bölények izgató csápjait vágott egyes egyházi főméltóságokhoz. Ezt egy idő után gorombán letagadta, majd csempézni ment a lányával, akit akkoriban szerteszéjjel cikiztek amiatt, hogy bőrönd volt a picsájában, ráadásul kanóc nélkül.
déjé üzenete:
Volt egy időszak, amikor Lopár Jenővel, és "sásdi" Gringó Öcsivel dolgozott együtt azon, hogy megtudják a pusztai létnek van-e köze a súlykoló gecievésnek. Itt több utazás is volt, pl. kandahárban. mesélne ezekről?

szokol2 üzenete:
Zágrábban basztuk a  tarhonyát akkoriban. Bunkós Nándi egy löveg sütőporral állított be. Nem volt más választásunk, tudtuk: vagy szart kenünk a szirmokra, vagy püré lesz a sógorainkból. Mi emellett döntöttünk. Szürccsöltünk egy nagyot a bárcás kolhozok legjobb asszonyaiból, majd szingapúrba utaztunk blézereket venni. Némelyik lemberdzsekk anyagból készült ezért mi inkább a dzsörzé irányába mentünk.

déjé üzenete:
Nos, köszönöm a válaszait, még 1-2 pohár friss pumagecit meginna velem, a sógoraink tiszteletére, akik épp ciszternákban basznak zsinóron rángatott dévérkeszegeket?

szokol2 üzenete:
Szőrös a lukam, sármos az anyám. Kárhozottak ősapáink, kormos juhász baszta nándit.

déjé üzenete:
Mit üzen az olvasóknak?

szokol2 üzenete:
Úgy érzem mindenki mélyne nézzen magába, és ha sörösüveget, csipeszt vagy rigaláncot lát, azt feltétlenül dugja fel közeli rokonainak, ezzel is a pöcs hatalmát hirdetve.

déjé üzenete:
kösznöm az interjút, viszlát
 

Szólj hozzá!

Címkék: asszony kolhoz szinkópa töcs

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr161981144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása