Utolsó kommentek

Interjú Solymár Lászlóné, varjúval

2009.11.03. 15:28 szokol2

szokol2 üzenete:
Üdvözlöm, kedves Komár, sehol gőzös, pupák László, tarajos gőték tekintetében? Avagy a rozsnyói bőrösök hangját hallani csak?

déjé üzenete:
Hallani eztis-aztis. Sólyomszárnyán rigalánc, anyósoddal kalapálsz - ahogy fogalmaztak az ősi szűrös palántások.

szokol2 üzenete:
Gombárként az idők tovanyúló picsájában nehéz lehetett talpon maradni. Mégis olykor-olykor a gyíkbaszás és a gólemcirkálás tótágast állítja az embert. Hullanak a cuccos pöcsösök helybenhagyva a rozmári seggek tüntető zaját, vagy főleg a busók faszára van húzva tányérsapka?

déjé üzenete:
Nos, lelkiekben felkészülhetünk a búzeális értékű hörcsög csodákra, hisz talpas görények súlytól nehéz fennmaradni, ez tény. Ugyanakkor ideje lenne a jövőre gondolva úttörő szerepet vállalva bevallani  a hernyósbödönök telefosásával fémljelzett idők megkezdőtek.

szokol2 üzenete:
Nos, ez gondolom pusztán a főétkezésekre vonatkozik. Dédapám is gyakran mondogatta, hogy "szőrös lábú anyád fara, sógor se itt se ott rajta. Kalapálod szét a picsád, Kántorba vetett hited szétvág." Ennyi maradt volna csak a hujberi örökségből? Vagy dübörög a gőzös idegen anyák picsájában is?

szokol2 üzenete:
Nos?


déjé üzenete:

Juhok lapított faszát gyakran ettük desszertként. Az örökséget pedig a csöcsörészős bunkók magukévá tették, innen ered a hugyos sásdiak kultúrája.

szokol2 üzenete:
Lipótvárosban, a csürhék faszán hányan siklottak ki? A romokban heverő cuccolósok linger linger felkiáltással a kúrós apák hátán szétvagdosták a mirigyes pinák hatalmas tölgyfa baszásait. Lólengésben közlekedni mindig rossz. Mikor veszik észre az illetékesek a főzési mánia eluralkodtát a bimbókon? Teret engednek a kecses bunkók szavajárásának?

déjé üzenete:
Abszolút! Éces rezervtátumokba raknánk azokat, akik holdtöltei gecit szednek, dézsába. Sürgönyöznénk az ödémás kelésekkel rendelkező papok strázsálását is. Fúvós Sándorok nyűgözzék le az eget!

szokol2 üzenete:
Szép végsző, csöpögős pöcsök. A kedves hallgatóknak lompos faszt, Önnek pedig héliumos görényfingást kívánok. Szarjon gázlámpát, kilóméterenként!

déjé üzenete:
Csűrbekészült sopár károly, odaszták kemény fához. Viszontlátásra!
 

Szólj hozzá!

Címkék: klezmer faszpörgettyű betyársas hugenottak niniegysutoporostasak

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr781495992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása