Utolsó kommentek

A háború folytatódik - puszták réme négy.

2008.09.26. 14:54 déjé

- Doktor úr, Doktor úr, nagy baj van!!

- Mi a baj károly? Tán a népes csellengők hadszínterén csodálta meg az új turhavetőjüket, melyet a gerendás bt szállított le sármellékről?

- Bár csak az lenne Doktor Úr! Lent már a lámpás kurátorok várnak minket, fondorlatos múmiák társaságában! Meg kell akadályoznunk, hogy cserszegi kutatásainkat káros anyagok szennyezzék! Soselátott halregiszterrel rendelkezünk, míg őnekik sándori képességeik sincsenek!

- Ó Károly, ezekszerint valóban nagy a baj. Menjen, és ültessen petúniákat gavallérok sátrai mellé, hogy kilincseken szerzett gyurmázásaink ne vesszenek kárba! Menjen, és raklapokkal szüntesse meg gépsonkák sárdobálását! Menjen, és akadályozza meg a további lépcsős lámpás kurátorok találkozzanak Pusztaszeri Kornéllal! Menjen.. Menjen károly, a háborút folytatnunk kell!

1 komment

Címkék: háború sáskajárás bárholjársz

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr73683074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szokol2 2008.09.26. 15:22:32

Péterfalvi bunkók sátraza szerintem ha tetszik, ha nem, márpedig KÖZÜGY!
süti beállítások módosítása