Utolsó kommentek

lináj, lináj, harcsapuszta, ebenguba prosztata

2009.03.03. 13:23 felhőkötröc

Néger Isten jobbra-balra kalimpál, uraim! Vegyük már fel, kérem a húscipót. A dróthüvelyesek már a tarlót szedik, s hiába a felkészülés a temperamentumos lófaszra, ha nincs mit a levesbe aprítani. Csukjás Bujákik hada közeledik önmegsemmisítő jóslatokkal, miközben a Frangepánok csak a seggüket csapkodják a linóleumtükörbe. Hogyan? Teljesítsük követelését a pusztajáró rárónak? Na, nem! Köztudott, hogy a lináj hájfejű dembár a legkisebb segítséggel is hombárrá alakítja a zsákraktárat, melyet minden eszközzel államaparátusilag ellenzünk. A pozitív diszkriminizáció üsse rád az utolsó bélyeget! Micsoda dolog, hogy hóval borított lankákon félszegen dereng a lemetszett faszú ősbuzogány? Hogy retardált mákos gubók hányják az aranyat a legfelsőbb fokra?

Közbe kell lépnie az ítélő táblának. Tartós murcikat árul a közért, ez a jel a kivándorlásra, kedves paszulyfülűek. A krakkói vigécek nyalják a teheráni macskák bal heréit, tehát sokác körben értesítenünk kell a vinnyogó úristenit a sofőrnek.

Lináj, lináj bakmacska,

sose háljál hacsak ha,

szájba tekert Frangepán

leszopta a furcsa pánt,

linóleum ürgenyúl

anyád mondja bornyúul.

1 komment

Címkék: macska inszemináció orál bujáki frangepán

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr78977414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szokol2 2009.03.04. 12:37:01

Supersáska! Csókosseggű gúnárok mentén kívánok jóestét a szerzőnek, és egyben üzenem, hogy hamar mondjon nemet a kilincsleő fásszbindereknek, mert a hatás amiért mindnyájan dolgozunk nem marad el, a ludak gyakran basznak kővel!
süti beállítások módosítása