Utolsó kommentek

Károly és Doktor Úr hadban - Avagy a fösvény pálosoknál csak a tukánok rosszabbak

2008.12.12. 14:53 szokol2

- Károly! Szájtépés helyett inkább a csúzsós utak sózása és pompás zsákok fogodosása lenne a feladatunk - mondják sokan. De miért tennénk ezt, amikor a mai pumákkal tűzdelt világban, sokkal több figyelmet is fordíthatnánk a szákkal halászó bögrések, illetve a gumós tyúkosfijúk pesztrálására? KINEK KELL, ismétlem és kiemelem KINEK KELL manapság a beharangozott előrehozott választások mentén guppikkal kúrni? Huggyos némberek, lukkal halászók, és tömött bimbósok vesznek minket körül.

- Doktor úr! A virág szirma is lehull egyszer, anyám pedig szákkal horgászik! Sosemlátott villódzó Máriák támadnak ránk, Ön pedig a bumfordi Ihos Józesefek kárán sem tanul?

- Azonnal hívja fel a sógorát, kérem! Gratulálok neki a fán töltött napokhoz.

- Titkos peszraként nyúl alám? Vörös pimpernel kúrós hangjain tetovált butykos férfiak száncsengőit hiába rázza! A hadosztály elindult tigrisek és fánkok hada jöhet. Hozzunk sátrakat, pumpákat miegymást! Csúf pásztorok zaja hallatszik délről!

- Igen Károly, erősítést ígértek és helyette turbános pisztrángokat kaptunk. Bonbonfaszú arkangyalok pedig már rég nincsenek, Károly, rég nincsenek...

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás fösvény virágszar mellénygatyó bukakke

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr61819069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása