Utolsó kommentek

Sütő popej, szirmós ülőzsák

2013.04.03. 15:58 déjé

szokol2: pásztóre, pásztóra, azonnal jöjjön, baj van, virsli ment a sükösdi plébános gecijébe, azonnal tennünk kell valamit!
déjé: Károly, az isten áldja meg! Siptári gyorsasággal hozasson ürmöstaknyot sásdról, ott mérik a bicegős vandálok. Szombaton pákozdon volt ugyanez: simeki bunkósággal vallottak a násznépek ellen a sátrasok. Minek ide az edzőgeci?
szokol2: Node, urm, Solymos Tóni mondta nekem, hogy kandelláberbe akadt a töcse egy hernyós éjszakán! Nem tudtam mit tenni, goblejneket kelletett a csöcsömre húzni, és csak így tudtam átvészelni az estét! Arról meg nem tehet senki, hogy pipacsot szart a nagykállói gátőr. Tárcsás klubbokba lenézhetünk vajon ezekután, vagy szürcsöljünk antilopgecit?
déjé: Lekéne néznünk, ugyanis holnap lép fel MC gáttúzó dekolátázs, aki surmós rigmusokat kever hörcsögpisával, és a mixjeit  púrhabbal önti  változatossá. Ha ez nem lenne elég, ő volt az, aki a 88as nagy szegedi kútbaszáson kannás desztvizet  egyazegybe nyomott fel a picsájába. Elég izmos  lehet, nem?
szokol2: Én rackajuhok pisáját nem keverném bele ebbe a dologba, de ön a főnök, hisz ezért visel díszes ráspolyt a picsájában. Mondjon nekem két okot arra, miért látok súlyos alakokat a poprádi kiserdőben, amikor mágnesként vonza a gecim a váffenesszesz-lányokat?
déjé: egyrészt önnek már akkor lángos volt a töcsére szikszalagozva, amikor már a búr háborúkban is a nyelesgeci dívott, valamint ön viseletes paplanokkal szokott hálni: ezt több hugyos videó is igazolja!
Úgyhogy azonnal takarodjon sósgeciért ipolyszállásra!

Szólj hozzá!

Címkék: varangygeci hernyós edzőgeci

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr495192258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása