Utolsó kommentek

Mi van a tüzérekkel?

2009.02.13. 14:07 szokol2

A tüzérekkel senki nem foglalkozik. Pedig ha tudnák, hogy csángó-magyarok, szúrós bojárok, és bizony a csengőhasú baszkok is szájukra vették őket, nem viccelne velük senki. Ébrednie kéne ennek az országnak és nagyjaiból kimetszeni a púzósakat, a fáradtakat illetve mindazokat, akik gyerekes zsibongással basszák a csúszós dögevők juhos fiait, megjegyzem teljes joggal. Hiszen ők sem a gödrei fatelep ásott-barázdás tukánjai. Mindenki nézzen magába! Lovakkal kár büntetni az eget, amikor helyettük sok száz csülök ácsingózik, szaros póznákra várva. Nyomjuk neki, paráználkodjunk, Anyáink pásztázzák az eget. Döglött macskák sora, bűzként baszik tetvet. Kóros pásztorokkal pedig gulátás a reggel.

 

2 komment

Címkék: medvegyev csőr ludak libatépés

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr23941029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhőkötröc 2009.02.16. 10:40:58

Ho-hó!
Utcára néző ablakokban figyelnek naphosszat a sápadt arcú makrélafigurákat metsző tripolárok! Szemünk rajta, lelkünk tudja! Nem felejtünk. Vitatkoznék. Hiszen hogyan tudnánk öszvérháton, városhatáron teregetni szennyesünk, ha Anyáinkat az égre hagyjuk??? Élére kéne állni a mogyoróhámozó elitnek és falra festeni az elavult jelszót, hogy Károly is ébredjen, aktivizálni az aszott kedvű macskanadrágokat, tettrekészen szerteágazni. Multilaterális!!!

szokol2 2009.02.18. 12:16:17

Kedves felhőkötröc! A pusztákon egész más a helyzet. Mozsárágyúkkal kéne jönni, simára borotvált mucsácsók, és káros huszárok mentén. Gobbi Hilda juhos, mások inkább heverésznek.
süti beállítások módosítása