Utolsó kommentek

Reggeli kávés, csüngő fánkok

2009.05.28. 09:25 déjé

szokol2 üzenete:
*te mint fekete szinger, hogy éled meg a gyakori klímaváltozás miatt létrejött párzási konklávé elhalasztását?
déjé üzenete:
*nos, bevallom, leginkább zárdába készültem, de a gyakori majomgeci kilövellés arra késztetett, hogy inkább satuban furulyázzak.
szokol2 üzenete:
*fingósokkal, szárevőkkel és más gombás népekkel volt e dolgod, különös tekintettel a bebrunyált fáraókra?
déjé üzenete:
*Többekközt. Igazából velük csak a mucsétás partikon voltam, késöbb már összejöttem a ligeti bunkókkal is, akik szemlátomást partizánkodtak a pásztói sapkásokkal.
szokol2 üzenete:
*Jó. Váltsunk témát, és vegyük figyelembe a micisapkások gyógyítóan közelgő csökkös tömegét, kik a pácolt munkásokat gyámként kezelik, holott Latabár Kálmán faszát fogdozzák. Mit szólsz ehhez?
déjé üzenete:
*Mindenképp jó kezdeményezésnek tartom! Figyelembevéve, hogy bránerkedvelők klubja, már tíz éve jogfolytonosságot élveznek a rókagombát szedegető sügérekkel - akiket Sukó Pál is személyes kedvecei között tarott számon - ez a bejelentés ahoz képest figyelemreméltó.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr721148349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása