Utolsó kommentek

Interjú egy bölényekkel hált idős doktorral

2009.09.25. 10:38 déjé

déjé:    Mai interjúalanyunk, dr. Bibecs Márk csápszopkodó mester. Bibecs úr, igaz-e az, hogy még akkor kezdte a szakmát, amikor még egyesek sóskát dugtak a picsájukba, elkerülve ezzel a csöcs-skarlátot?
szokol2:  Nos ez kósza feltételezés, melyet a hebehurgya bárkások terjesztenek. Én a szakmát a zivataros puzós évszazadban kezdtem, ezt hívják mások a totembaszás fénykorának.
déjé: Meséljen arról az időről. Egyes pletykák szerint, gyakran szopta sármos bagósok faszát.
szokol2:  Nos, bevallom töcsköltem ebben az odőben pálosokkal, búr szökevényekkel és a csöcslógató légió szőrös-bundás kormoránjaival. Egyet-kettőt a faszom köré tekertem, már csak miheztartás végett is. Kipórbáltuk a forró seggbarázdálás gecijó csűreit musztafákkal, illetve gyakran jártunk Kólós helyekre, ahol szivarok faszát mártogattuk szénbányákba.
déjé: 1974-ben komoly szakmai elismerést szerzett, melyet a csurgatós buzik adtak önnek, a "farhátbaszás a teknós fiúkkal, délben"  című művének megjelenése kapcsán. Mennyiben befolyásolta ez a pályáját, hisz tudjuk, akkor kezdett kibondakozni a korai vandálcsókos mozgalom?
szokol2:   Nos igen a farhátbaszás közvetlenül a "Sógorokat is megbasszák" illetve a "Gólemszarevés pipettából" című 2 tudományos igényű kötetem után jelent meg. Szőrös román fasszopókat kellett meggyőznöm teóriám helyességéről, ez persze gúnyában történt, és ne kerülgessük a forró kását: gombákat is dugtam a picsámba, Buszter Kítonnal.
déjé: A gombás esetet, Suszer Lóránt is megírta, nem volt titok. Viszont, volt egy esemény, amikor szúrós bácsi díjat is kapott. ezt minek elismeréseként? Köze volt ehhez Kármán Tódornak?
déjé: Amint a kedves olvasók is láthatták, Bibecs doktor izgalmas, pókokkal teli karriert futhatott be, a csúcsos pusztákon is kedvelt művészúr volt. Még egy kérdés: Miúság a magánéletben? Még mindig egy orsós fiúval él együtt, akinek vizenyős valagát tömködi?
szokol2:  Nos, búvárokkal ritkán kefélek, söröket baszok a fejükhöz. Nem minden arany ami fénylik, a kolbászokat pedig rejtsük a sárvári szószékekbe. Cipó üzbég kátrányfasz.
déjé: Köszönöm az interjút, csákányokkal teli tovább jó munkát, és juhgecis reggeleket kívánok!
 

Szólj hozzá!

Címkék: üzbég bölény farhátbaszás csúcsos puszták kátrányfasz

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr171405908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása