Utolsó kommentek

Egyházi viták a csűrben - László atya válaszol

2009.06.17. 15:43 szokol2

szokol2 üzenete:
László atya, mondja kérem, mikormászott először fára a csókosok elől? A háború fánkjai vagy tokás búzacsírák késztették erre a lépésre az örvös 90es évek elején?

déjé üzenete:
Andor, ha meg kérhetem, ilyeneket ne kérdezzen. Már csak a csókosok vilgmegváltó terveinek megvédése érdekében kérem, hisz a fánkosok már akkor sem voltak búzák, sokkal inkább tojást szedtek a réten.

szokol2 üzenete:
"Cirip cirip fándor, a mi szűz máriánk Nándor" - mondja az egyházi ének. Ezt az éneket még a hetedik században gombás szerzetesek hozták be a Pólós hágón át. Mennyiben jelentik ezek a sorok a türkmén basi előretörését a valagpornó és a szipkás turbolyák idején?

déjé üzenete:
Bizonyos mértékben. "Csúcsos seggú pávián, apád faszát pándokán" - ezen sorokat viszont betiltotta a tokmány egyház képviselője, mert Göbbös Károly a saját suszterpornó múltját vélte felfedezni benne.

szokol2 üzenete:
Nos, ezt az érvelést meg tudom érteni. Azt hallottam Önről hogy Önt rajtakapták egy lombos területen, meséljen erről nekünk úgy mint ahogy apa és fia tenné egy sátorban!

déjé üzenete:
Zászlós hágást végeztünk, egy rühös kútban. Mivel a csókos genyók a szájukra vettek, így nem volt más megoldás.

Szólj hozzá!

Címkék: pellengér nándorfehérvár gubács hugysav

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezo.blog.hu/api/trackback/id/tr871191333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása